Ervaringen van onze aambeien operaties

Klinkt wellicht bizar, maar het was een Feestje!

Anoniem - Behandeling: Aambeien - donderdag 13 juli 2017

Al bij het ontdekken van de website het gevoel: daar moet ik naar toe.
Bij de intake de ervaring dat eindelijk iemand ECHT begrijpt hoe ontwrichtend aambeien op je leven (kunnen) zijn. Er werd ook naar mijn verhaal geluisterd en de mogelijkheden en voor en nadelen van verschillende behandelingen lees meer >

Een goede bejegening is het halve werk

Anoniem - Behandeling: Aambeien - donderdag 30 maart 2017

Zes uur na laserbehandeling aambeien.  Te vroeg voor een oordeel over het eindresultaat. Wel reden voor een bericht: de bejegening. Alle lof voor het team. Dat weet een patiënt  met een (over)gevoeligheid voor bejegening in de medische molen  precies goed te benaderen. Daar wordt iets wat onprettig is en blijft, een stuk minder onprettig door.

Hoef je niet tegen op te zien.

Anoniem - Behandeling: Aambeien - dinsdag 24 januari 2017

Eerste tel. aanmelding ging vlot, evenals de afspraak maken. De intake en behandeling (inspuiten van 3 aambeien) verliepen al even voorspoedig. Het is natuurlijk nooit prettig (het resultaat wel) maar zeker niet pijnlijk. Alles bij elkaar genomen, hoef je je absoluut ook niet opgelaten te voelen en had ik eerder moeten gaan. Er werd goed geluisterd en uitgelegd.

Eindelijk van die vervelende aambeien (flapjes) af

Anoniem - Behandeling: Aambeien - vrijdag 25 november 2016

Ik loop er al een aantal jaren mee en vorige week geweest voor een intake gesprek met dr. Li-Fo-sjoe. Zeer rustig is de behandeling uitgelegd en is het probleem bekeken. Omdat er een patiënt was uitgevallen ben ik deze week al geholpen. De behandeling was vrij wel pijnloos, er werd mij voortdurend gevraagd of het nog te doen was. lees meer >

HELEMAAL TOP !!!!!

Anoniem - Behandeling: Aambeien - donderdag 29 september 2016

Blij naar binnen .. nog blijer stond ik weer buiten ! Voel mij buitengewoon goed behandeld, de medische ingreep is heel vakkundig, pijnloos en goed begeleid (dank u heer Li-fo-sjoe !).  De communicatie gelijkwaardig, de humor aanstekelijk! Fijn team, fijne mensen! Een aanrader voor een ieder met deze fysieke problematiek.

Had ik veel eerder moeten doen!!

Anoniem - Behandeling: Aambeien - dinsdag 19 januari 2016

Het is nu vier weken geleden dat ik na drie kleine prikjes (waar ik niets van gevoeld heb) van mijn aambeien verlost ben. Veertig jaar pijn, frustratie en ellende in een kwartier opgelost! ik kan het nog steeds niet geloven! Dank voor de prima ontvangst, de duidelijke uitleg en de prima sfeer! aanrader!

Gewoon erg goed

Anoniem - Behandeling: Aambeien - dinsdag 17 november 2015

Gisteren behandeld aan mijn aambeien met de lasermethode, een bijzondere ervaring in positieve zin.
De mensen werkzaam bij de Braamkliniek doen denken aan goede gastheren en gastvrouwen, je hebt niet het idee dat je je in een medisch centrum bevind, super! De behandeling is volkomen pijnloos, het verdovingsprikje waar ik toch wel  lees meer >

Gisteren intake gedaan en een goed gevoel aan overgehouden

Anoniem - Behandeling: Aambeien - donderdag 22 oktober 2015

Al heel lang wordt ik geplaagd door een lastige aambei, echter de weg via huisarts en ziekenhuis heeft mij er altijd van weerhouden om er iets aan te laten doen. Bij toeval kwam ik op de site van de Braamkliniek terecht en na het lezen van de uitleg en persoonlijke ervaringen van andere mensen werd de drempel op een of andere manier ineens een stuk lager. lees meer >

Alles topkwaliteit!

Ik wil anoniem blijven - Behandeling: Laserbehandeling aambeien - woensdag 25 februari 2015

Communicatie met behandelend arts en assistent(e) helder en zeer prettig. Ze stellen je echt gerust en hebben alle tijd en begrip voor je. De behandeling is kort en eigenlijk pijnloos. Het viel mij 100% mee! lees meer >

Een warme douche voor de Braamkliniek

Anoniem - Behandeling: Aambeien - woensdag 07 januari 2015

Op 4 december jl. heb ik een laserbehandeling ondergaan in de Braamkliniek. Na uitleg en informatie ging ik goed voorbereid naar huis. Al jarenlang heb ik veel klachten van een grote aambei. De gênante plek weerhield mij om naar een arts te gaan. De ingreep was snel, eenvoudig en praktisch pijnloos. De begeleiding tijdens de ingreep was goed.
lees meer >

Geweldige succesvolle behandeling

Anoniem - Behandeling: Aambeien - dinsdag 02 december 2014

Nadat het ziekenhuis mij niet wilde helpen aan een flinke aambei ben ik via mijn moeder (die geholpen is aan haar spataderen en zeer tevreden is) ook bij de braamkliniek terecht gekomen……een dikke pluim voor zowel de behandeld arts als het overige zeer vriendelijke personeel een dikke 10!!!! het laseren was zeker te doen
lees meer >

Ik zeg: doen

Dijkema - Behandeling: Aambeien - zondag 23 november 2014

Na 30 jaar last van aanbeien, heb ik de stap genomen naar de Braam kliniek in Assen.
Na een gesprek met een goede uitleg, was voor mij een laser behandeling de beste optie. Tijdens de behandeling, werd ik heel vriendelijk begeleid.
lees meer >