Consult aambeien behandeling

Op jaarbasis hebben ongeveer 1,6 miljoen mensen last van aambeien. De aandoening komt vooral voor bij mensen boven de vijftig jaar en ongeveer vier keer vaker bij vrouwen dan bij mannen. Hoewel het een onschuldige aandoening is, ondervinden veel mensen er dagelijks hinder van.

Er bestaan diverse methodes om aambeien te behandelen. Zo zijn er bepaalde zalven, crèmes en zetpillen die genezing van aambeien versnellen. Geven deze methodes niet het gewenste effect? Dan zijn aambeien effectief te verwijderen met een van onze behandelingen.

Eerste consult voor een behandeling

Als u uw aambeien wilt laten behandelen door de specialisten van Braam Kliniek, dan is er eerst een verwijzing nodig van uw huisarts. Daarna kunt u telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak voor een intake. Tijdens de intake worden uw klachten en medische voorgeschiedenis in kaart gebracht en zal er aansluitend een proctologisch onderzoek plaatsvinden. Vraag een intake aan door het formulier in te vullen of door te bellen naar: 0592 – 315255