Algemene informatie

Braam Kliniek, één van de grootste klinieken van Nederland

De Braam Kliniek is een door het ministerie van Volksgezondheid erkend zelfstandig behandel centrum (ZBC). Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van spataderen (flebologie) en aambeien. Elk jaar verrichten we duizenden spataderbehandelingen, waarmee we tot de grootste behandelcentra in Nederland behoren.
Onze vaatchirurgen zijn dan ook met recht spataderspecialisten.
Naast spataderen en aambeien kunt u voor een aantal andere poliklinische behandelingen bij ons terecht, zoals sterilisaties bij mannen en een aantal huidaandoeningen. De Braam Kliniek is gevestigd in Assen en opgericht in 1994 door vaatchirurg Edzard Braam.

 • Behandeling wanneer u dat past

  Bij het plannen van een consult of behandeling houden we rekening met uw agenda. Het eerste consult is een oriënterend en informatief gesprek met de specialist en aansluitend een duplexonderzoek. Het consult verplicht u niet tot een vervolgafspraak, dat beslist u zelf.

  De gemiddelde wachttijd voor het eerste consult is 7-10 werkdagen. Mocht er in drukke tijden een wachttijd langer dan 4 weken ontstaan dan kunt u gebruik maken van wachtlijstbemiddeling via uw zorgverzekeraar.

 • Persoonlijke benadering

  In onze kliniek staat het welzijn van patiënten voorop. Als patiënt bent u onze cliënt en onze artsen en medewerkers staan garant voor de allerbeste dienstverlening. We streven ernaar dat u het hele behandeltraject door de arts van uw keuze behandeld wordt. Voorafgaande aan de behandeling nemen we de procedure met u door en krijgt u uitleg over de eventuele behandeling of operatie. De week na uw operatie nemen wij telefonisch contact met u op om te informeren hoe het met u gaat.

 • Poliklinisch, dus snel

  Alle behandelingen in de Braam Kliniek zijn poliklinisch en dat onderscheidt ons van een ziekenhuis. Er is geen opname en we voeren alle behandelingen uit onder plaatselijke verdoving. Er is dus ook geen sprake van een narcose of verdoving door een ruggenprik. U kunt vooraf gewoon eten en drinken, komt op de afgesproken tijd naar de kliniek, ontvangt uw behandeling en daarna kunt u direct naar huis. Natuurlijk kunt u in alle rust bijkomen van de behandeling en krijgt u uitgebreide informatie over wat u wel en niet kunt doen tijdens het herstel.

 • Zorgvuldig met privacy

  De Braam Kliniek gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Onze werkwijze is vastgelegd in een privacyreglement, dat we u op verzoek verstrekken.

 • Klanttevredenheidonderzoek

  We delen steekproefsgewijs enquêteformulieren uit aan patiënten die bij ons een behandeling hebben ondergaan en deze sturen we anoniem op naar ZKN Klanttevredenheidonderzoek. Het onafhankelijk bureau Bosgra Onderzoek verwerkt de resultaten en hierdoor kunnen wij de zorg nog beter afstemmen op uw wensen. De Braam Kliniek scoort ver boven het landelijk gemiddelde als het gaat om behandeling (9), totaalindruk (9,1), bejegening (9), informatie (8,7) en nazorg (8,6). De resultaten van het onderzoek zijn beschikbaar voor inzage door de Inspectie van Volksgezondheid en alle Zorgverzekeraars.

 • Algemene voorwaarden

  Klik hier voor Algemene_voorwaarden Stichting Braam Kliniek Assen de van de Braam Kliniek.

Meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

We zullen u terugbellen op een werkdag tussen 08.00 - 16.00 uur

 • Naam
 • E-mailadres
 • Telefoon


bel: 0592 - 315255
of vul het contactformulier in

© Braamkliniek 2018