Ervaringen van anderen

Uitstekend

Anoniem - Behandeling: - donderdag 13 juli 2017

Ben voor het eerst in de Braam Kliniek geweest. Afspraak was goed. Snelle behandeling. Iedereen die mij gehoplpen heeft ben ik zeer tevreden over. Een grote pluim.

Klinkt wellicht bizar, maar het was een Feestje!

Anoniem - Behandeling: - donderdag 13 juli 2017

Al bij het ontdekken van de website het gevoel: daar moet ik naar toe.
Bij de intake de ervaring dat eindelijk iemand ECHT begrijpt hoe ontwrichtend aambeien op je leven (kunnen) zijn. Er werd ook naar mijn verhaal geluisterd en de mogelijkheden en voor en nadelen van verschillende behandelingen lees meer >

Een goede bejegening is het halve werk

Anoniem - Behandeling: - donderdag 30 maart 2017

Zes uur na laserbehandeling aambeien.  Te vroeg voor een oordeel over het eindresultaat. Wel reden voor een bericht: de bejegening. Alle lof voor het team. Dat weet een patiënt  met een (over)gevoeligheid voor bejegening in de medische molen  precies goed te benaderen. Daar wordt iets wat onprettig is en blijft, een stuk minder onprettig door.

Hoef je niet tegen op te zien.

Anoniem - Behandeling: - dinsdag 24 januari 2017

Eerste tel. aanmelding ging vlot, evenals de afspraak maken. De intake en behandeling (inspuiten van 3 aambeien) verliepen al even voorspoedig. Het is natuurlijk nooit prettig (het resultaat wel) maar zeker niet pijnlijk. Alles bij elkaar genomen, hoef je je absoluut ook niet opgelaten te voelen en had ik eerder moeten gaan. Er werd goed geluisterd en uitgelegd.

Eindelijk van die vervelende aambeien (flapjes) af

Anoniem - Behandeling: - vrijdag 25 november 2016

Ik loop er al een aantal jaren mee en vorige week geweest voor een intake gesprek met dr. Li-Fo-sjoe. Zeer rustig is de behandeling uitgelegd en is het probleem bekeken. Omdat er een patiënt was uitgevallen ben ik deze week al geholpen. De behandeling was vrij wel pijnloos, er werd mij voortdurend gevraagd of het nog te doen was. lees meer >

Gewoon super!!!!

Anoniem - Behandeling: - donderdag 10 november 2016

Woensdag 3 November heb ik mij voor de 3e keer laten behandelen voor mijn spataderen. De behandeling was super. De verdovingsprikjes deden een beetje pijn maar verder totaal geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Alles werd goed uitgelegd en ik werd erg op mijn gemak gesteld. Nu na een week ben ik al weer lekker aan het werk.

Vriendelijke ontvangst, prettig contact en bekwaam personeel

Anoniem - Behandeling: - dinsdag 01 november 2016

Ik ben daar meerdere malen behandeld. Je wordt warm ontvangen en je voelt je op je gemak. Je krijgt duidelijk uitleg over de behandeling en de nazorg. Al je vragen worden beantwoord, geen vraag is teveel. Helemaal top! Dokter Goethem, bedankt voor de service van 2 weken geleden!

Goede ervaring met de Braamkliniek

Anoniem - Behandeling: - dinsdag 11 oktober 2016

Na een lange periode met klachten te hebben gelopen, de stap gezet naar de Braamkliniek in Assen. Via advertenties kennis genomen van de Braamkliniek en op de website gelezen positieve ervaringen van patiënten, heb ik een afspraak gemaakt. Vanaf het eerste contact met de receptie had ik gelijk een goed gevoel over de deskundigheid en betrokkenheid lees meer >

HELEMAAL TOP !!!!!

Anoniem - Behandeling: - donderdag 29 september 2016

Blij naar binnen .. nog blijer stond ik weer buiten ! Voel mij buitengewoon goed behandeld, de medische ingreep is heel vakkundig, pijnloos en goed begeleid (dank u heer Li-fo-sjoe !).  De communicatie gelijkwaardig, de humor aanstekelijk! Fijn team, fijne mensen! Een aanrader voor een ieder met deze fysieke problematiek.

Alle lof gaat uit naar behandelend arts en medewerkers

Anoniem - Behandeling: - woensdag 24 augustus 2016

Ik kan verder niets dan goed zeggen.

Een 10!

Super

Anoniem - Behandeling: - woensdag 24 augustus 2016

Super team en zeer vriendelijk

Geweldig!

Anoniem - Behandeling: - donderdag 23 juni 2016

Alles wat de vorige sprekers zeggen kan ik beamen. Zag er erg tegen op,maar ga er een eventueel volgende keer fluitend heen.
Dank aan de aardige dr.Li- Fo Sjoe en zijn medewerkers!!

Alle lof

Anoniem - Behandeling: - donderdag 28 april 2016

Natuurlijk moet je wat overwinnen alvorens je te laten behandelen voor aambeien, maar na de behandeling in de Braam Kliniek kom je tot de conclusie dat je dit veel eerder had moeten laten doen.
De benadering in deze kliniek is uitermate vriendelijk,discreet en begripvol, de arts is deskundig en de ingreep zelf is zeker niet pijnlijk.

Prettige ervaring

Anoniem - Behandeling: - vrijdag 22 april 2016

Ik ben vandaag voor een intakegesprek bij de Braam Kliniek geweest. Dit op advies van een kennis na een zeer slechte ervaring in het Martini ziekenhuis. Wat een wereld van verschil! In het ziekenhuis vertelde ze mij dat ik geen lekkende kleppen had, dit bleek dus wel het geval te zijn. Daarnaast was er in het ziekenhuis geen mogelijkheid voor een lees meer >

Had ik veel eerder moeten doen!!

Anoniem - Behandeling: - dinsdag 19 januari 2016

Het is nu vier weken geleden dat ik na drie kleine prikjes (waar ik niets van gevoeld heb) van mijn aambeien verlost ben. Veertig jaar pijn, frustratie en ellende in een kwartier opgelost! ik kan het nog steeds niet geloven! Dank voor de prima ontvangst, de duidelijke uitleg en de prima sfeer! aanrader!

Gewoon erg goed

Anoniem - Behandeling: - dinsdag 17 november 2015

Gisteren behandeld aan mijn aambeien met de lasermethode, een bijzondere ervaring in positieve zin.
De mensen werkzaam bij de Braamkliniek doen denken aan goede gastheren en gastvrouwen, je hebt niet het idee dat je je in een medisch centrum bevind, super! De behandeling is volkomen pijnloos, het verdovingsprikje waar ik toch wel  lees meer >

Gisteren intake gedaan en een goed gevoel aan overgehouden

Anoniem - Behandeling: - donderdag 22 oktober 2015

Al heel lang wordt ik geplaagd door een lastige aambei, echter de weg via huisarts en ziekenhuis heeft mij er altijd van weerhouden om er iets aan te laten doen. Bij toeval kwam ik op de site van de Braamkliniek terecht en na het lezen van de uitleg en persoonlijke ervaringen van andere mensen werd de drempel op een of andere manier ineens een stuk lager. lees meer >

Buitengewoon professioneel

Anoniem - Behandeling: - vrijdag 09 oktober 2015

Vanmiddag om 14.00 uur heb ik een EVLT spataderbehandeling aan beide benen ondergaan. Ik had geen pijnstillers van tevoren ingenomen. Na een uurtje stond ik weer buiten en heb ik nauwelijks iets van de behandeling gevoeld. Nu, na 6 uur is de verdoving al lang uitgewerkt en ondervind ik volstrekt geen napijn, helemaal niets! lees meer >

Fantastische kliniek!!

Anoniem - Behandeling: - donderdag 27 augustus 2015

Benadering en begeleiding in een woord geweldig, alle lof!
Gistermorgen na de ingreep alweer in de tuin gewerkt en vanmorgen 15 km gefietst (rustig aan opbouwen.)
GEEN KRITIEK OP BRAAMKLINIEK

Geweldig

Anoniem - Behandeling: - dinsdag 30 juni 2015

Ben afgelopen woensdag 24-6-2015 geholpen. Een geweldige kliniek, waarbij je liefdevol word opgevangen en behandeld. Superartsen en alle tijd en uitleg tijdens de behandeling. Als het weer nodig zou zijn, ga ik er graag weer naar toe, ook al moeten we een uurtje rijden. Deze Kliniek verdiend echt een dikke 10.

Professioneel en Klantgericht…en niet onbelangrijk….vrijwel pijnloos!

Anoniem - Behandeling: - vrijdag 22 mei 2015

Op 21 en 22 mei is door Dr Pruyt en haar team via de Müllertechniek een spatader uit mijn rechter-en linkerbeen verwijderd. De behandeling is mij enorm meegevallen en vrijwel pijnloos en zonder dat ik het door had waren ze klaar met mij. Ik ben vandaag behandeld.. .en.zit nu, twee uur later,  heerlijk relaxed met mijn benen op de stoel achter de pc. lees meer >

Alles topkwaliteit!

Ik wil anoniem blijven - Behandeling: Laserbehandeling aambeien - woensdag 25 februari 2015

Communicatie met behandelend arts en assistent(e) helder en zeer prettig. Ze stellen je echt gerust en hebben alle tijd en begrip voor je. De behandeling is kort en eigenlijk pijnloos. Het viel mij 100% mee! lees meer >

Persoonlijk, zeer vakkundig, erg klantvriendelijk én: het resultaat is er!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 22 januari 2015

In maart 2014 is door Dr Pruyt via de Müllertechniek spatader uit mijn rechterbeen verwijderd. De behandeling viel mij mee, de opvang en begeleiding was prettig. En, ook niet onbelangrijk, het resultaat was goed: eindelijk was de lange, dikke ader verwijderd die over mijn achterbeen liep. Al snel kwam echter op dat zelfde been lees meer >

Snel en goed behandeld

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 20 januari 2015

Zal zo weer heen gaan als het tzt weer moet. Alleen sommige verdovingsspuitjes wat pijnlijk, maar dan maar extra met balletje spelen die je krijgt.

Een warme douche voor de Braamkliniek

Anoniem - Behandeling: Aambeien - woensdag 07 januari 2015

Op 4 december jl. heb ik een laserbehandeling ondergaan in de Braamkliniek. Na uitleg en informatie ging ik goed voorbereid naar huis. Al jarenlang heb ik veel klachten van een grote aambei. De gênante plek weerhield mij om naar een arts te gaan. De ingreep was snel, eenvoudig en praktisch pijnloos. De begeleiding tijdens de ingreep was goed.
lees meer >

Zeer snel en vakkundig geholpen

Anoniem - Behandeling: Sterilisatie - dinsdag 30 december 2014

Afspraak gemaakt bij de Braam Kliniek ivm lange wacht tijden ziekenhuis.
Gebeld voor een afspraak en kon er twee dagen later al komen voor een intake gesprek.
De week erop was er gelijk al plaats voor de sterilisatie. Snel ,vakkundig en goede uitleg lees meer >

Geweldige succesvolle behandeling

Anoniem - Behandeling: Aambeien - dinsdag 02 december 2014

Nadat het ziekenhuis mij niet wilde helpen aan een flinke aambei ben ik via mijn moeder (die geholpen is aan haar spataderen en zeer tevreden is) ook bij de braamkliniek terecht gekomen……een dikke pluim voor zowel de behandeld arts als het overige zeer vriendelijke personeel een dikke 10!!!! het laseren was zeker te doen
lees meer >

Zeer tevreden

J. Kleverwal - Behandeling: Spataderen - dinsdag 25 november 2014

Zeer veel lof en een goede behandeling voor alle medewerkers en de arts.
Ik kan verder niets dan goed zeggen. Uitleg wat ze doen en  wilt u koffie, thee of soep?
Geen klachten en klantgericht en daarvoor een 10 voor iedereen.

Ik zeg: doen

Dijkema - Behandeling: Aambeien - zondag 23 november 2014

Na 30 jaar last van aanbeien, heb ik de stap genomen naar de Braam kliniek in Assen.
Na een gesprek met een goede uitleg, was voor mij een laser behandeling de beste optie. Tijdens de behandeling, werd ik heel vriendelijk begeleid.
lees meer >

Iedereen aanraden

Anoniem - Behandeling: Spataderen - vrijdag 17 oktober 2014

Ben heel vriendelijk ontvangen Alles word tot in de puntjes uitgelegd over de behandeling. Tijdens de operatie word je goed op je gemak gesteld en regelmatig gevraagd of het goed met je gaat. De behandeling is vrijwel pijnloos. Ik zou het iedereen aanraden en er zelf wanneer het nodig is er met plezier heen gaan.

Alle lof

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 06 november 2014

Bedankt voor de goede en lieve behandeling, alle lof.  Ik zal iedereen aanbevelen hier heen te gaan. Een dankbare patient

Een dikke 10

Anoniem - Behandeling: Spataderen - maandag 18 augustus 2014

Alle lof gaat uit naar behandelend arts en medewerksters. Je wordt uiterst vriendelijk behandeld en er wordt heel duidelijk uitleg gegeven tijdens de behandeling en over de nazorg. Wat heel belangrijk is, de client staat centraal voor jullie. Allemaal een dikke 10

Erg op mijn gemak gesteld

Anoniem - Behandeling: Spataderen - maandag 18 augustus 2014

Ik had al lange tijd het voornemen en na meer dan een jaar er tegenaan hikken, heb ik toch in januari daad bij woord gesteld. Erg gespannen ging ik heen, maar de arts en assistente hebben me zo op mijn gemak gesteld en behandeld dat ik het aan iemand met hetzelfde voornemen en tegenop zien, van harte kan aanbevelen. Mijn complimenten!

Schrijf over jouw ervaring bij Braam Kliniek

© Braamkliniek 2017