Ervaringen van anderen

Erg op mijn gemak gesteld

Anoniem - Behandeling: Spataderen - maandag 18 augustus 2014

Ik had al lange tijd het voornemen en na meer dan een jaar er tegenaan hikken, heb ik toch in januari daad bij woord gesteld. Erg gespannen ging ik heen, maar de arts en assistente hebben me zo op mijn gemak gesteld en behandeld dat ik het aan iemand met hetzelfde voornemen en tegenop zien, van harte kan aanbevelen. Mijn complimenten!

Een dikke 10

Anoniem - Behandeling: Spataderen - maandag 18 augustus 2014

Alle lof gaat uit naar behandelend arts en medewerksters. Je wordt uiterst vriendelijk behandeld en er wordt heel duidelijk uitleg gegeven tijdens de behandeling en over de nazorg. Wat heel belangrijk is, de client staat centraal voor jullie. Allemaal een dikke 10

Iedereen aanraden

Anoniem - Behandeling: Spataderen - vrijdag 17 oktober 2014

Ben heel vriendelijk ontvangen Alles word tot in de puntjes uitgelegd over de behandeling. Tijdens de operatie word je goed op je gemak gesteld en regelmatig gevraagd of het goed met je gaat. De behandeling is vrijwel pijnloos. Ik zou het iedereen aanraden en er zelf wanneer het nodig is er met plezier heen gaan.

Alle lof

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 06 november 2014

Bedankt voor de goede en lieve behandeling, alle lof.  Ik zal iedereen aanbevelen hier heen te gaan. Een dankbare patient

Zeer tevreden

J. Kleverwal - Behandeling: Spataderen - dinsdag 25 november 2014

Zeer veel lof en een goede behandeling voor alle medewerkers en de arts.
Ik kan verder niets dan goed zeggen. Uitleg wat ze doen en  wilt u koffie, thee of soep?
Geen klachten en klantgericht en daarvoor een 10 voor iedereen.

Snel en goed behandeld

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 20 januari 2015

Zal zo weer heen gaan als het tzt weer moet. Alleen sommige verdovingsspuitjes wat pijnlijk, maar dan maar extra met balletje spelen die je krijgt.

Persoonlijk, zeer vakkundig, erg klantvriendelijk én: het resultaat is er!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 22 januari 2015

In maart 2014 is door Dr Pruyt via de Müllertechniek spatader uit mijn rechterbeen verwijderd. De behandeling viel mij mee, de opvang en begeleiding was prettig. En, ook niet onbelangrijk, het resultaat was goed: eindelijk was de lange, dikke ader verwijderd die over mijn achterbeen liep. Al snel kwam echter op dat zelfde been lees meer >

Professioneel en Klantgericht…en niet onbelangrijk….vrijwel pijnloos!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - vrijdag 22 mei 2015

Op 21 en 22 mei is door Dr Pruyt en haar team via de Müllertechniek een spatader uit mijn rechter- en linkerbeen verwijderd. De behandeling is mij enorm meegevallen en vrijwel pijnloos en zonder dat ik het door had waren ze klaar met mij. Ik ben vandaag behandeld.. .en.zit nu, twee uur later,  heerlijk relaxed met mijn benen op de stoel achter de pc. lees meer >

Geweldig

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 30 juni 2015

Ben afgelopen woensdag 24-6-2015 geholpen. Een geweldige kliniek, waarbij je liefdevol word opgevangen en behandeld. Superartsen en alle tijd en uitleg tijdens de behandeling. Als het weer nodig zou zijn, ga ik er graag weer naar toe, ook al moeten we een uurtje rijden. Deze Kliniek verdiend echt een dikke 10.

Fantastische kliniek!!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 27 augustus 2015

Benadering en begeleiding in een woord geweldig, alle lof!
Gistermorgen na de ingreep alweer in de tuin gewerkt en vanmorgen 15 km gefietst (rustig aan opbouwen.)
GEEN KRITIEK OP BRAAMKLINIEK

Buitengewoon professioneel

Anoniem - Behandeling: Spataderen - vrijdag 09 oktober 2015

Vanmiddag om 14.00 uur heb ik een EVLT spataderbehandeling aan beide benen ondergaan. Ik had geen pijnstillers van tevoren ingenomen. Na een uurtje stond ik weer buiten en heb ik nauwelijks iets van de behandeling gevoeld. Nu, na 6 uur is de verdoving al lang uitgewerkt en ondervind ik volstrekt geen napijn, helemaal niets! lees meer >

Prettige ervaring

Anoniem - Behandeling: Spataderen - vrijdag 22 april 2016

Ik ben vandaag voor een intakegesprek bij de Braam Kliniek geweest. Dit op advies van een kennis na een zeer slechte ervaring in het Martini ziekenhuis. Wat een wereld van verschil! In het ziekenhuis vertelde ze mij dat ik geen lekkende kleppen had, dit bleek dus wel het geval te zijn. Daarnaast was er in het ziekenhuis geen mogelijkheid voor een lees meer >

Alle lof

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 28 april 2016

Natuurlijk moet je wat overwinnen alvorens je te laten behandelen voor aambeien, maar na de behandeling in de Braam Kliniek kom je tot de conclusie dat je dit veel eerder had moeten laten doen.
De benadering in deze kliniek is uitermate vriendelijk, discreet en begripvol, de arts is deskundig en de ingreep zelf is zeker niet pijnlijk.

Geweldig!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 23 juni 2016

Alles wat de vorige sprekers zeggen kan ik beamen. Zag er erg tegen op,maar ga er een eventueel volgende keer fluitend heen.
Dank aan de aardige dr.Li- Fo Sjoe en zijn medewerkers!!

Super

Anoniem - Behandeling: Spataderen - woensdag 24 augustus 2016

Super team en zeer vriendelijk

Alle lof gaat uit naar behandelend arts en medewerkers

Anoniem - Behandeling: Spataderen - woensdag 24 augustus 2016

Ik kan verder niets dan goed zeggen.

Een 10!

Goede ervaring met de Braamkliniek

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 11 oktober 2016

Na een lange periode met klachten te hebben gelopen, de stap gezet naar de Braamkliniek in Assen. Via advertenties kennis genomen van de Braamkliniek en op de website gelezen positieve ervaringen van patiënten, heb ik een afspraak gemaakt. Vanaf het eerste contact met de receptie had ik gelijk een goed gevoel over de deskundigheid en betrokkenheid lees meer >

Vriendelijke ontvangst, prettig contact en bekwaam personeel

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 01 november 2016

Ik ben daar meerdere malen behandeld. Je wordt warm ontvangen en je voelt je op je gemak. Je krijgt duidelijk uitleg over de behandeling en de nazorg. Al je vragen worden beantwoord, geen vraag is teveel. Helemaal top! Dokter van Goethem, bedankt voor de service van 2 weken geleden!

Gewoon super!!!!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 10 november 2016

Woensdag 3 November heb ik mij voor de 3e keer laten behandelen voor mijn spataderen. De behandeling was super. De verdovingsprikjes deden een beetje pijn maar verder totaal geen pijn ervaren tijdens de behandeling. Alles werd goed uitgelegd en ik werd erg op mijn gemak gesteld. Nu na een week ben ik al weer lekker aan het werk.

Uitstekend

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 13 juli 2017

Ben voor het eerst in de Braam Kliniek geweest. Afspraak was goed. Snelle behandeling. Iedereen die mij geholpen heeft ben ik zeer tevreden over. Een grote pluim.

Als heel prettig en vakkundig ervaren

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 07 september 2017

Een hele fijne sfeer en de ingreep is heel vlot en vakkundig verlopen.
Het lopen ging daarna pijnloos. Thuis heel veel kramp gehad in mijn linker onderbeen. Gebeld en geduldig te woord gestaan. Hier was geen verklaring voor. Dit als heel pijnlijk ervaren. De volgende dag was het over.

Heel goed

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 26 oktober 2017

Ik ben heel goed geholpen, iedereen was heel vriendelijk.

Heel goed

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 14 november 2017

Aan beide benen voor spataderen geholpen, heel goed ontvangen en begeleid, tijdens de behandeling zeer goed begeleid en gerustgesteld kortom niets om tegen op te zien als je van plan bent om je bij Braam Kliniek te laten behandelen, gewoon doen!

CHAPEAU!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 22 februari 2018

Mijn slanke linkerbeen ziet er na 1 week goed uit zonder knobbels en is als herboren. Bij het team wat mij behandelde spat de professionaliteit er van af. Voor mij was het nagenoeg pijnloos en beslist geen aderlating. Lachgas was er volop. Aandacht en deskundigheid van een zeer hoog nivo. De Braam Kliniek is wellicht een van de beste klinieken in Nederland. Kwaliteit verloochent zich nooit! Ik heb gemerkt dat er voortdurend aan verbetering c.q. kwaliteit wordt gewerkt.

Uitstekend

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 23 oktober 2018

Ik heb beide benen later laseren en 1 been heeft ook de Muller techniek ondergaan. Ik zag er erg tegenop maar het is me heel erg meegevallen. De arts en verpleging (en andere personeel)  zijn erg vriendelijk en doen hun uiterste best om je op het gemak te stellen. Ook wordt ieder prikje van te voren aangekondigd en steeds wordt er gecheckt lees meer >

Complimenten

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 30 oktober 2018

Super behandeling/begeleiding door het team, een aanrader voor het laten behandelen van spataders.

Deskundigheid, aandacht voor de bezoeker en snelle service

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 13 november 2018

Gisteren door middel van de EVLA procedure en Müller techniek behandeld aan mijn spataderen in beide benen. Ik was zelf best relaxed voor de behandeling. En dit ben ik ook tijdens de behandeling gebleven. De behandeling en ook de verdovingsprikjes zijn nagenoeg pijnloos. De arts en assistenten vertelden duidelijk wat ze aan het doen waren en lees meer >

In één woord ,, PICCOBELLO ,,

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 29 augustus 2019

Ik heb een heel prettige ervaring met deze kliniek en een prima behandeling.

Geweldige kliniek, ik raad het iedereen aan

Anoniem - Behandeling: Spataderen - vrijdag 27 september 2019

Goede uitleg zowel voor als tijdens de ingreep. Erg aardige artsen en assistenten, behandeling is nagenoeg pijnloos en super telefonische nacontrole. Jullie zijn echt betrokken bij de patiënten.

Geweldig

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 03 oktober 2019

Geweldig, je word zo goed bij alles betrokken. De dokter en de assistenten zijn fantastisch, geduldig en nemen alle tijd om je gerust te stellen.

Erg tevreden

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 31 oktober 2019

Vond het een prettige ervaring. Personeel was vriendelijk en de artsen deden hun werk goed. Zeker een aanrader. Het laseren viel erg mee, een kies trekken vind ik vervelender.

Zeer ervaren en alle lof voor het personeel

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 05 november 2019

Na een zware periode toch de stap genomen om iets aan deze ellende te doen. Ik werd door de arts en overige personeel erg goed begeleid voor en tijdens de behandeling. Ik was wat gespannen, maar dat is nergens voor nodig geweest. Het is zeker aan te bevelen aan anderen die met dit probleem worstelen. Uitleg perfect en alles zo goed lees meer >

Uitstekend!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 17 december 2019

Van diagnostiek tot en met de behandeling vriendelijk, deskundig, vlot en snel geholpen. Met name de vriendelijkheid en aandacht tijdens en na de behandeling is top!

Geweldig

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 07 januari 2020

Ik ben behandeld aan beide benen vandaag. Beide gelaserd en één been de Muller behandeling. Mijn ervaring is in één woord geweldig!! Zag er erg tegenop maar is echt niet nodig geweest. Superlieve mensen die je er zo doorheen kletsen. Prikken voelde ik amper….en ook de behandelingen!! Ga volgende keer fluitend heen!

Ik raad deze kliniek aan.

anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 04 februari 2020

Afgelopen woensdagmiddag geweest ,voor het behandelen van mijn spataderen. We werden vriendelijk ontvangen, we namen plaats in een  van de rustige wachtkamers, daar stond een apparaat voor koffie en thee. De behandeling, werd je op de hoogte gehouden wat er ging gebeuren, erg prettig, een verpleegkundige stond bij het hoofdeinde, om je gerust te stellen, dat deed ze bijzonder goed. Ik raad deze kliniek aan.

Geweldig!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 03 maart 2020

Het team, van telefoniste tot en met de chirurg, is zeer voorkomend, zorgzaam en prima op elkaar ingewerkt. Zodra je de deur van de kliniek binnen loopt, valt er als het ware een warme deken om je heen.

Geweldig

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 26 mei 2020

Afgelopen dinsdag aan mijn spatader geholpen, super team! Goede uitleg, lieve mensen allemaal, deze kliniek raad ik zeker aan!

Super!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 09 juni 2020

Afgelopen 5 juni behandeld aan spataderen van beide benen. Dmv laser en Müller techniek. Zat al een paar jaar er tegenaan te hikken en durfde steeds niet. De klachten werden steeds vervelender, dus tóch de stap gezet. Al bij de intake was het een fijne ontmoeting. Zeer persoonlijke en vriendelijke benadering. De behandeling was prima lees meer >

Super

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 20 augustus 2020

Gisteren beide benen laten laseren en de hele behandeling duurde nog geen 3 kwartier. Ik heb nauwelijks iets gevoeld en ik kon direct alles weer, ook met de kousen om. Personeel en arts waren erg vriendelijk. Vanochtend heb ik de kousen eraf gehaald en het enige wat ik voel is een beetje vermoeidheid in de benen en een paar blauwe plekjes. lees meer >

Aanbeveling voor iedereen! Zeer deskundig, professioneel , oprechte aandacht

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 01 april 2021

Vorige week een laserbehandeling gehad voor het verwijderen van spataderen aan beide benen. Uiterst vriendelijke behandeling van alle medewerkers die in de kliniek werkzaam zijn, duidelijke uitleg over de behandeling, oprechte persoonlijke aandacht. Ik zag er best wel tegenop maar door de persoonlijke benadering meteen op mijn gemak lees meer >

Uitstekend!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - dinsdag 10 augustus 2021

Behandeld aan spataderen. Zag enorm tegen de ingreep op. Maar vanaf het moment dat ik de kliniek binnenkwam gerust gesteld. Wat een lieve, kundige mensen werken daar. Vanwege ziekte,  pas dit jaar ontdekt, moest ik uitzoeken hoe op de ingreep te anticiperen. Dr. H. Li-Fo-Sjoe heeft zodra hij over mijn ziekte hoorde zich enorm betrokken lees meer >

Supergoed!

Anoniem - Behandeling: Spataderen - donderdag 11 november 2021

Op 1 november j.l ben ik behandeld voor een hele grote spatader in 1 been. Echt geweldig gegaan en de behandeling is pijnloos. De verdovingsprikjes voel je wel even, maar dat is maar heel kort. Echt ik vond het gewoon gezellig! Lekker liggen kletsen terwijl de arts bezig was met mijn spatader. Verder ook helemaal geen last ergens van gehad na die tijd. Als het nodig is zou ik het zo weer doen!!! Geweldige kliniek!

    Schrijf over jouw ervaring bij Braam Kliniek