Over de kliniek

 • Algemene informatie

  Braam Kliniek, één van de grootste klinieken van Nederland

  De Braam Kliniek is een door het ministerie van Volksgezondheid erkend zelfstandig behandel centrum (ZBC). Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van spataderen (flebologie) en aambeien. Elk jaar verrichten we duizenden spataderbehandelingen, waarmee we tot de grootste behandelcentra in Nederland behoren.
  Onze vaatchirurgen zijn dan ook met recht spataderspecialisten.
  Naast spataderen en aambeien kunt u voor een aantal andere poliklinische behandelingen bij ons terecht, zoals sterilisaties bij mannen en een aantal huidaandoeningen. De Braam Kliniek is gevestigd in Assen en opgericht in 1994 door vaatchirurg Edzard Braam.

 • Onze artsen

 • Polikliniek Leeuwarden

  U kunt voor een intake voor de behandeling van spataderen ook terecht op onze poli in Gezondheidscentrum De Overdekte aan het Jacob Catsplein in Leeuwarden.

  Contactgegevens Braam Kliniek Leeuwarden

  Braam Kliniek
  Jacob Catsplein 1
  8913 CS Leeuwarden

  Tel: 0592 – 315255

  e-mail: receptie@braamkliniek.nl

  Telefonisch te bereiken:
  maandag t/m vrijdag van 08.00 – 16.00 uur

  Geen ZKN audit op locatie.

  kvk. 04063720

 • Kwaliteit en veiligheid

  logo_zkn


  De Braam Kliniek is in het bezit van het ZKN-Keurmerk

  Zelfstandige Klinieken Nederland met het ZKN-keurmerk staan garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg en voor een snelle, efficiënte en persoonlijke behandeling, waarbij uw gezondheid centraal staat.
  Om u als patiënt betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg te kunnen bieden, heeft ZKN, in samenwerking met het onafhankelijke certificeringinstituut KIWA, een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld. De klinieken met een ZKN-keurmerk voldoen aan zeer strenge eisen.
  U kunt er dus van uitgaan dat u bij ons aan het goede adres bent.

  Goede zorg is veilige zorg. 
  Omdat zelfstandige klinieken met het ZKN keurmerk de hoogste kwaliteit leveren, willen zij ook de veiligste zorg leveren.
  Daarom is vanaf 1 januari 2013 het beheersen van de veiligheid met een Veiligheidsmanagementsysteem (VMS) verplicht onderdeel van het ZKN keurmerk.

  De Braam Kliniek is sinds 2013 ook VMS-gecertificeerd. Dat betekent dat de kliniek volledig voldoet aan de eisen van de ZKN.

  Kiezen voor een medisch behandeling betekent dat u wilt kiezen voor de beste medische zorg.
  Het beoordelen van de kwaliteit en veiligheid van een medische behandeling is voor een patiënt echter moeilijk.
  Daarvoor dient het ZKN-keurmerk. Als u kiest voor de Braam Kliniek, weet u zeker dat u kiest voor de beste medische zorg op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

  Wat garandeert het ZKN-keurmerk
  Met het ZKN-keurmerk voldoen wij aan de strenge eisen van kwaliteit en professionaliteit die ook gelden voor de reguliere ziekenhuizen.
  Het gehele zorgproces (verzekerde- en niet verzekerde zorg) wordt bewaakt, van diagnose tot behandelresultaat.
  Het keurmerk garandeert dat het medische personeel bevoegd is om het beroep uit te oefenen.
  Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst.
  Deze toetsing vindt periodiek en herhaaldelijk plaats. Het ZKN-keurmerk beoordeelt dus het gehele functioneren van de Braam Kliniek én de kwaliteit en veiligheid van het gehele zorgproces.

  Toetsingscriteria ZKN-Keurmerk voor consumenten

  bron : www.zkn.nl

   

  Spataderkeurmerk Digitaal 2014

  Spataderkeurmerk

  Zie: http://www.hartenvaatgroep.nl/behandeling/kies-uw-vaatzorg/spataderkeurmerk.html

 • Klachten

  Het is belangrijk dat u tevreden bent over de (medische ) zorg die u in de Braam Kliniek krijgt. Mocht u het anders hebben ervaren dan verwacht, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Uw klacht of opmerking kan voor ons een belangrijk hulpmiddel zijn om de kwaliteit van onze zorg te optimaliseren.

  Wat kan ik doen met mijn klacht

  Wij streven naar 100% tevreden patiënten. Mocht u ondanks alles toch ontevreden zijn over onze dienstverlening, dan kunt u dit kenbaar maken door een brief te sturen naar de Braam Kliniek, t.a.v. klachtenfunctionaris.

  Klachtenfunctionaris

  Wij geven er de voorkeur aan dat de klacht, daar waar deze ontstaat, met de desbetreffende medewerker wordt besproken. Wij willen patiënten daartoe nadrukkelijk uitnodigen.
  Wanneer de klager zich niet rechtstreeks wil wenden tot diegene tegen wie de klacht is gericht, kan hij de klacht voorleggen aan de klachtenfunctionaris.
  De klachtenfunctionaris is een onafhankelijk persoon en zal vertrouwelijk omgaan met uw gegevens. U kunt voor advies/ondersteuning terecht bij de klachtenfunctionaris.

  Klachten kunt u richten aan:

  Braam Kliniek
  t.a.v. Klachtenfunctionaris
  Zoom 10
  9405 PS Assen

  Klachtenreglement  

  Het klachtenreglement is op te vragen bij de Braam Kliniek of klik op Klachtenreglement 

   

   

 • Vacatures

  Open sollicitaties kunt u sturen naar:
  Braam Kliniek
  t.a.v. mevrouw C. Lee
  Zoom 10
  9405 PS Assen

Meer informatie?

  Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

  We zullen u terugbellen op een werkdag tussen 08.00 - 16.00 uur

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoon


  bel: 0592 - 315255
  of vul het contactformulier in