Kwaliteit en veiligheid

logo_zkn


De Braam Kliniek is in het bezit van het ZKN-Keurmerk

Zelfstandige Klinieken Nederland met het ZKN-keurmerk staan garant voor een geborgde kwaliteit van medische zorg en voor een snelle, efficiënte en persoonlijke behandeling, waarbij uw gezondheid centraal staat.
Om u als patiënt betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg te kunnen bieden, heeft ZKN, in samenwerking met het onafhankelijke certificeringinstituut KIWA, een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld. De klinieken met een ZKN-keurmerk voldoen aan zeer strenge eisen.
U kunt er dus van uitgaan dat u bij ons aan het goede adres bent.

Goede zorg is veilige zorg. 
Omdat zelfstandige klinieken met het ZKN keurmerk de hoogste kwaliteit leveren, willen zij ook de veiligste zorg leveren.
Daarom is vanaf 1 januari 2013 het beheersen van de veiligheid met een Veiligheidsmanagementsysteem (VMS) verplicht onderdeel van het ZKN keurmerk.

De Braam Kliniek is sinds 2013 ook VMS-gecertificeerd. Dat betekent dat de kliniek volledig voldoet aan de eisen van de ZKN.

Kiezen voor een medisch behandeling betekent dat u wilt kiezen voor de beste medische zorg.
Het beoordelen van de kwaliteit en veiligheid van een medische behandeling is voor een patiënt echter moeilijk.
Daarvoor dient het ZKN-keurmerk. Als u kiest voor de Braam Kliniek, weet u zeker dat u kiest voor de beste medische zorg op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Wat garandeert het ZKN-keurmerk
Met het ZKN-keurmerk voldoen wij aan de strenge eisen van kwaliteit en professionaliteit die ook gelden voor de reguliere ziekenhuizen.
Het gehele zorgproces (verzekerde- en niet verzekerde zorg) wordt bewaakt, van diagnose tot behandelresultaat.
Het keurmerk garandeert dat het medische personeel bevoegd is om het beroep uit te oefenen.
Naast de kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, worden ook de behandeling, de intake, de veiligheid van de apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid getoetst.
Deze toetsing vindt periodiek en herhaaldelijk plaats. Het ZKN-keurmerk beoordeelt dus het gehele functioneren van de Braam Kliniek én de kwaliteit en veiligheid van het gehele zorgproces.

Toetsingscriteria ZKN-Keurmerk voor consumenten

bron : www.zkn.nl

 

Spataderkeurmerk Digitaal 2014

Spataderkeurmerk

Zie: http://www.hartenvaatgroep.nl/behandeling/kies-uw-vaatzorg/spataderkeurmerk.html

Laatst gecontroleerd: 06/12/2022

Meer informatie?

    Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

    We zullen u terugbellen op een werkdag tussen 08.00 - 16.00 uur