Cliëntportaal

 

De Braam Kliniek biedt patiënten de mogelijkheid om hun zorgdossier op ieder moment van de dag in te zien. Via een computer/laptop, tablet of telefoon zijn onder andere persoonlijke gegevens in te zien, maar ook een overzicht van de behandelingen en afspraken. We noemen dit het cliëntportaal. Elke patiënt kan op eigen verzoek persoonlijk uitgenodigd worden om deel te nemen. 

Hoe werkt het?

Wanneer u inzage wilt in uw cliëntportaal kunt u ons bellen om toestemming te geven voor deelname aan het cliëntportaal.

Nadat wij u toestemming hebben gegeven, krijgt u van ons een email met daarin een link (deze link is 3 dagen geldig) . Als u deze link aanklikt komt u bij uw inloggegevens. Deze kunt u ter plekke bedenken. Als u deze heeft ingevoerd krijgt u via de sms een verificatiecode welke u nog moet invullen.
Na het invullen komt u direct op het cliëntportaal. Linksboven kunt u op het menu drukken waar u bijvoorbeeld naar uw afspraken kunt gaan of uw behandelplan kan bekijken.

Wanneer u nog een keer wilt inloggen kan dat met de inloggegevens die u heeft gebruikt, maar er zal elke keer wel een verificatiecode ingevuld moeten worden.

 

Laatst gecontroleerd: 06/12/2022

Meer informatie?

    Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

    We zullen u terugbellen op een werkdag tussen 08.00 - 16.00 uur