Routebeschrijving

Per auto:

Vanuit Groningen (A28):
Neem afrit 33 (Assen-West). Aan het eind van deze afrit neemt u de rotonde voor driekwart. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor. U rijdt dan op de doodlopende weg achter het Van der Valk Hotel. U gaat bij de bosrand met de bocht naar rechts en bij het 3e pand aan uw rechter kant rijdt u onze parkeerplaats op.

Vanuit Hoogeveen (A28):
Neem afrit 33 (Assen-West). Sla aan het eind van de afrit bij de stoplichten linksaf. Dan rijdt u onder het viaduct door. Sla bij het eerstvolgende verkeerslicht links af. U rijdt dan op de doodlopende weg achter het Van der Valk Hotel. U gaat bij de bosrand met de bocht naar rechts en bij het 3e pand aan uw rechter kant rijdt u onze parkeerplaats op.

Openbaar vervoer:

Het dichtsbijzijnde NS station is: Assen. Vanaf station Assen raden wij u aan een taxi te nemen. Het telefoonnummer van Taxi Dorenbos is: 0592-615000.
Ook kunt u buslijn 15, 19 of 20 nemen, deze stoppen op vijf minuten loopafstand bij de Balkendwarsweg (bij de carpoolplaats) U loopt dan richting de verkeerslichten, u steekt de kruising over en loopt u naar de bosrand toe (achter het Van der Valk Hotel). Daarna loopt u met de bocht mee naar rechts. Bij het 3e pand aan u rechterhand loopt u het terrein van de Braam Kliniek op.

 

Meer informatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

We zullen u terugbellen op een werkdag tussen 08.00 - 16.00 uur

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoon


bel: 0592 - 315255
of vul het contactformulier in