Routebeschrijving

Per auto:

Vanuit Groningen (A28):
Neem afrit 33 (Assen-West). Aan het eind van deze afrit neemt u de rotonde voor driekwart. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor. U rijdt dan op de doodlopende weg achter het Van der Valk Hotel. U gaat bij de bosrand met de bocht naar rechts en bij het 3e pand aan uw rechter kant rijdt u onze parkeerplaats op.

Vanuit Hoogeveen (A28):
Neem afrit 33 (Assen-West). Sla aan het eind van de afrit bij de stoplichten linksaf. Dan rijdt u onder het viaduct door. Sla bij het eerstvolgende verkeerslicht links af. U rijdt dan op de doodlopende weg achter het Van der Valk Hotel. U gaat bij de bosrand met de bocht naar rechts en bij het 3e pand aan uw rechter kant rijdt u onze parkeerplaats op.

Openbaar vervoer:
Het dichtstbijzijnde NS station is: Assen
Vanaf het station kunt u op 3 manieren naar de kliniek toekomen:

  • U kunt een taxi te nemen. Het telefoonnummer van Taxi Dorenbos is: 0592-615000.
  • U kunt buslijn 20, 114, of 115 nemen, deze stoppen op vijf à tien minuten loopafstand bij de Balkendwarsweg (bij de carpoolplaats) U loopt dan richting de verkeerslichten, u steekt de kruising over en loopt u naar de bosrand toe (achter het Van der Valk Hotel). Daarna loopt u met de bocht mee naar rechts. Bij het 3e pand aan u rechterhand loopt u het terrein van de Braam Kliniek op.
  • U kunt ook kiezen voor de Cityline bus (shuttlebus). Hier kunt u niet uw OV kaart gebruiken, maar u koopt een kaartje van €2 bij de chauffeur. U kunt kiezen voor lijn 7b of 8a en u stapt uit bij het Van der Valk hotel. U loopt met de bocht mee naar rechts. Bij het 3e pand aan u rechterhand loopt u het terrein van de Braam Kliniek op. Vanaf het station vertrekken ze elk heel uur. Voor de tijden klikt u hier

 

Laatst gecontroleerd:

Meer informatie?

    Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

    We zullen u terugbellen op een werkdag tussen 08.00 - 16.00 uur