Wordt uw behandeling vergoed?

De Braam Kliniek maakt ieder jaar opnieuw afspraken met verschillende zorginkooporganisaties, die verschillende zorgverzekeraars vertegenwoordigen. Hieronder vindt u een overzicht van de organisaties waar wij afspraken mee hebben.

Staat uw zorgverzekeraar erbij, dan wordt de behandeling vergoed volgens de voorwaarden in uw polis. De factuur sturen we direct naar uw zorgverzekeraar, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Informeer bij ons

Onderstaande criteria zijn van toepassing op het basispakket van zorgverzekeraars. Als u een aanvullende verzekering heeft dan kunnen de voorwaarden afwijken. Staat uw zorgverzekeraar er niet bij en wilt u weten of de behandeling wordt vergoed? Informeer dan altijd eerst bij ons of raadpleeg uw polisvoorwaarden, voordat u een consult bij ons plant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Eigen risico

Daarnaast is het verstandig om rekening te houden met uw verplicht eigen risico. In 2023 moet u in ieder geval de eerste € 385,- aan medische kosten zelf betalen. Pas daarna betaalt uw zorgverzekeraar de kosten. Het maakt hiervoor niet uit of u naar onze kliniek komt of naar het ziekenhuis gaat.

Laatst gecontroleerd:

Meer informatie?

    Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

    We zullen u terugbellen op een werkdag tussen 08.00 - 16.00 uur